Tästä saat uutiset suoraan sähköpostiisi!

maanantai 14. heinäkuuta 2014

kerhoilua 16.7

Heippa kerholaiset!

Tulevana keskiviikkona sitten kumpparit ja sadetakit vuorossa. 

Kumpparit tehdään Malmströmin kirjan ohjeen mukaan. Täältä löytyy kaikki materiaali, Marke antoi mustaa ohutta nahkaa josta riittänee kaikille, ota omaa jos sinulla on. Heijastinkangastakin oli Marken pussissa. Minä tulostan logot kaikille ja otan rautalankaa lenksuun. Ohjeessa tehdään pohja fimosta, joten ehdotan, että seuraavalla kerralla fimoillaan kumppareitten pohjat.

Sadetakkiin tarvitset sadetakkikangasta (mulla keltaista hintsusti) nyöriä (mullon mustaa kaikille) helmiä, nappeja tms koriste - nyörinpäätsyydemiä (mullon niitäkin). 

Kaavat on molempiin jo tulostettuna. Sitten pakkaat matkaan sakset, liimaa (decorators glue tai tekstiililiima, (mulla on kumpaakin tulossa mukaan) grillitikku, liima-astia, kynä, pinsetit...

Herkkuloita saisi tuoda ja muistuttakaa minuu ottamaan talouspaprua, käsipyyhkeet on loppu. Jos jollakulla löytyy ylimääräisiä silikonisia jääpalamuotteja, minkä muotoisia hyvänsä, mut tosi pieniä tarttis olla, niin ota mukaan, ostaisin hartsilla läträämistarkoitukseen. 

Ja huomio huomio, 30.7 kerhoa EI ole, juhlimme silloin Lennomiehen neljävuotissynttäreitä. Muutoin jatkamme kerran viikossa. Putkiremppa sisätöiden osalta alkaa vasta tammikuussa, jihuu! Syyskuussa alkaa ulkotyöt, katsotaan miten käy kerhotilojen kun remppamiehet paikalle tupsahtaa. 

Nähdään keskiviikkona, tervetuloa!

-Mira- 
Tämmötteen takin minä yks päivä väsäsin jo :)

1 kommentti:

Saa kommentoida!