Tästä saat uutiset suoraan sähköpostiisi!

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kerho 9.7

Heippa kerholaiset!

Seuraavalla kerralla tehdään akvaariot loppuun, jos joku ehtii käydä harrasteesta ostamassa tekovettä lisää. Tai siis hartsia :) Minä en itse pääse kaupungille, ehtiikö joku? 

Voitais sitten hartsin kanssa kun pelataan, samalla tehdä muitakin veteen liittyviä juttuja. Jos teillä on vaikka laseja, lavuaareja, kylpyammeita tms jotka kaipaavat täytettä. Muottiin voi valaa lasisia astioita yms. Katsotaan miten paljon tästä satsista riittää. Voisi reippaasti isomman purnukan hankkia tällä kertaa, edellisestä purkista ei tullut kuin kolme vajaata akvaariota. 

Sadetakki ja kumisaappaat olisi sitten seuraavana, ehkä ensi kerralla voisi niitä väsäillä myös, jos suinkin ehditään?  Kumisaappaat voi tehdä kankaasta/muovista kaavoilla tai muovailla massasta. Otan mukaan Malmströmin kirjan, siinä on ohje, ja koitan muistaa tulostaa ohjetta ja mallikuvaa netistä myös. Tarttet mustaa kiiltävää kangasta (tai minkä väriset saappaat ny haluutkaan).

 Sadetakkiin minulla on kaavat ja ihan hiukan keltaista kangasta, jos löytyy itseltänne jotain sopivaa niin ottakaa mukaan. Miialle olen luvannut keltaista palan. Tacky glue tai decorators glue liimaa hyvin tätä sadetakkikangasta, lisäksi tarttee sakset, kynä, mallityyppi kenelle takki tulee kaavojen muokkaamiseksi, narua huppuun, helmet narun päähän jos haluaa, napit takkiin jos haluaa. Napit voi tehdä fimosta.


Terkuin, Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!