Tästä saat uutiset suoraan sähköpostiisi!

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kerhoillat 25.6 ja 2.7

Heippa kerholaiset!

Tulevana keskiviikkona tehtäis sitten mattoja. Ottakaa mukaan maton näköisiä kankaita sekä kaikenlaisia lankoja, niin kokeillaan tehdä räsymattoja liimaten lankaa kankaalle tai paperille. Tacky glue tai decorators glue lienee paras tähän tarkoitukseen.

Bunkalangoista saa tehtyä nättejä nukkamattoja, tälläisen pöllömaton lastenhuoneeseen olen joskus itse tehnyt. Hiukan sitä tuolta lelujen alta näkyy... Minulta löytyy vain paria väriä vähäsen, eikä lisää taida saada muualta kuin nettikaupoista. Jos haluatte, voimme tilata sitä porukalla ja tehdä toisella kerralla.

Minulla on myös minikokoiset kangaspuut. Olisikohan ne olleet tämänkaltaiset, ovat nyt kellarissa niin en saa oikeista kuvaa otettua tähän hätään. Ei mitään hajua miten toimivat, miten loimilangat pujotellaan yms.... En ole koskaan itse kutonut minkäänlaisella vehkeellä. Jos teillä on tietoa, niin mielellään saa opastaa käytössä niin päästään kokeilemaan tätäkin laitetta!

Olisi myös ajatus seuraavalle kerralle, elikkäs keskiviikkona 2.7 voitais väsätä AKVAARIO! Minulla on tekovettä, otetaas taas se 2€ tarvikemaksu niin luulen että kaikille riittää pullosta akvaarion verran :) 
Tämmötteen olen tehnyt toisenmerkkisestä, hyytelöksi jäävästä, lämmitettävästä tekovedestä. Käytin hiekkana suolaa, joka ilmeisesti ei ihan ollut hyvä ratkaisu, koska pitkän ajan kuluttua tekovesi oli yhtäkkiä muuttunut takaisin nestemäiseksi!
 Tämä vesi mitä minulla nyt on, on hartsia, joka sekoitetaan kahdesta aineesta ja kovettuu kirkkaaksi ja kovaksi. En ole kokeillut ennen, etten tiedä miten käyttäytyy. Ymmärtääkseni tästä voisi myös tehdä silikonimuottiin -muka lasisia- esineitä. 

Akvaarioon tarvitset itse akvaarion, korurasia kuten kuvassa on aika hyvä. Pohjalle hiekkaa, simpukoita, kasveja sun muuta härpäkettä mitä sinne nyt haluatkaan asettaa ja kalat tietysti. Fimosta muovailemalla vaikka. Helppoa ku heinänteko ;)

Nähdöään kerhossa!
-Mira-1 kommentti:

  1. Haha, ajatus uudelleen nesteytyvästä akvaariosta kuulostaa hyvältä. :) joskin, että lomareissun vuoksi en pääse 2.7 kerhoon. :( jää akvaario haaveeksi tällä kertaa.

    Kannatetaan mattopuuhia! Vinkiksi muuten, että clas ohlsonilta esim. Ideaparkista löytyy tosi näppärä kudontakehys hintaan 9 e. Testattu, on hyvä.

    Elina

    VastaaPoista

Saa kommentoida!