Tästä saat uutiset suoraan sähköpostiisi!

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Yhteistilausta nettikaupoista ja seuraavasta kerhoillasta asiaa!

Hei vaan!

Olisiko kiinnostusta tehdä yhteistilausta nettikaupasta/kaupoista? 

http://www.dolores.fi

Täältä olisin jotain tilaamassa itse, ja saisi toimituskuluitta yli 100€:n tilauksen :) 

Laittakaa 30.4 mennessä minulle listaa jos ottaisitte jotain. 
Teen tilauksen ja tuon tavarat seuraavaan kerhoiltaan 14.5.

Laittakaa viestiä myös, jos joku toinen kauppa kiinnostaa! M halusi ainakin tilata Emmulista kankaita. Kaksi tilaajaakin puolittaa toimarit, jotka yleensä tuppaavaat olla viitosen luokkaa. 


Seuraavan kerhoillan aiheena on massailu.

 Mariella on lupautunut vetämään illan, mitähän hän meinaa meille opettaa...? 
Olemme saaneet nukkekotiyhdistykseltä 20€ avustusta toimintaan. Tällä summalla ostin meille yhteiskäyttöön fimo-massoja. Ehtona avustukseen oli, että kerhomme kirjoittaa jutun lehteen ja lähettää yhdistykselle arpajaispalkinnon/palkintoja. Jos sinulla olisi jotain pientä kivaa ylimääräistä ylläriä lähetettäväksi, niin ottaisitko ensi kerralla mukaan. Ajattelin itse keksiä ohjeen lehteen, mutta jos sinulla on joku hyvä idea niin kerro ihmeessä! (Jutun täytyy olla uusi, julkaisematon.)

Tarvitset massailuun vaikkapa leivinpaperia työskentelyalustaksi ja erilaisia välineitä muovailun avuksi. Itselläni on muovisia sokerimassan muotoiluun tarkoitettuja työkaluja.  Kotoa löytyviä välineitä voisi olla nuppineula, hammastikku ja mattopuukko. Saatat tarvita myös akryylimaaleja, lakkaa ja siveltimiä, pinsetit ja pikaliimaa.  Minulla on  muutamia silikonimuotteja, joita saa lainata. Fimolla voit myös "monistaa"  omia pikkuesineitäsi -  voit tehdä fimosta muotin! Pistäkää viisaammat kommenttia mitä muuta tarvitsee. 

Niin juu ja ketkä pääsevät niin tulkaa 14.5 aikaisemmin. Mulla haasteena laittaa nukkis esittelykuntoon ja saapi tulla tutustumaan ennen kerhoilua. 

Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!